Danas svako posjeduje mobitel, računalo, foto-aparat, mp3/4 player, USB stick i slične elektroničke napravice – a upravo taj sve veći broj elektroničkih uređaja koje koristite povećava mogućnost da izgubite dio vrijednih podataka koje oni na sebi čuvaju. Gotovo svima se barem jednom desilo da mobitel padne i odjednom izgubi kontakte, USB stick završi u perilici ili netko slučajno sruši foto-aparat sa stola – a da ne govorimo o sve većim količinama podataka koji se čuvaju na računalnim diskovima – koji su ujedno i jedni od najosjetljivijih dijelova računala.

Vrlo uznemirujuća činjenica je da većina korisnika vrlo rijetko ili nikad ne sprema svoje podatke na više od jednog mjesta odnosno medija, čime riskira veliku vjerovatnost gubitka svih svojih jedinstvenih i neponovljivih fotografija, mnoštva kontakata, poslovnih dokumenata i sličnih vrijednih podataka! – Do gubitka podataka može doći prilikom fizičkog kvara, oštećenja glavnog diska ili drugog medija na kojem su podaci zapisani. Isto tako, mogući su i gubici podataka nastali brisanjem prilikom nespretnog rukovanja – npr. pokretanjem slučajne reinstalacije, usljed slabe razine sigurnosti sustava – primjerice utjecajem virusa, spywarea, malwarea i sl.

Tu smo zato mi – da Vam ponudimo optimalno rješenje i time Vas oslobodimo tih briga! U našoj ponudi možete pronaći široki asortiman uređaja za pohranu podataka – od vanjskih diskova, prijenosnih memorija, pa sve do profesionalnih rješenja pohrane i zaštite podataka. Uz to, također nudimo i uslugu samog zbrinjavanja Vaših podataka u vidu izrade sigurnosnih kopija bilo kojeg medija (kamere, foto-aparati, mobiteli, USB stckovi, stolna, prijenosna ili tablet-računala…)

Ako Vam se i dogodi gubitak podataka, i dalje imate veliku šansu za spašavanje istih ukoliko odmah nazovete i zatražite pomoć! – Ako se dogodi nehotično brisanje podataka obavezno odmah ugasite uređaj i što prije se javite za pomoć, a čak i ako je disk ili uređaj na prvi pogled potpuno uništen, i dalje ima šanse da uz pomoć pouzdanih partnera specijaliziranih za spašavanje podataka vratimo veći dio  izgubljenog! Zato nam se obratite s povjerenjem!

Prodaja, servis i održavanje računalne i elektroničke opreme

Kod nas možete pronaći kompletni asortiman računala i prateće opreme, zabavne elektronike te rješenja za sve vaše potrebe i želje vezane uz elektroniku i informatiku!

- Provjerite AKCIJE I NOVOSTI!

POS blagajne za trgovine i ugostiteljstvo

mojPOS - cjelovito rješenje za vođenje poslovanja Vaše trgovine ili ugostiteljstva.

- Ne dopustite da Vam fiskalizacija zada glavobolje - BUDITE SPREMNI! - nudimo pravo rješenje za vaše brige!

Najpovoljniji potrošni materijal u okolici!

Ne propustite mogućnost nabave potrošnog materijala profesionalne kvalitete po IZNIMNO POVOLJNIM CIJENAMA - neovisno o načinu ispisa koji koristite!

- Nudimo tinte, tonere i trake za sve proizviđače i tipove uređaja!