Područje djelovanja ITa danas ulazi u poslovanje svake tvrtke dublje nego ikad prije, a paralelno s time, cijene takvih rješenja došle su do tog nivoa kada postaju prihvatljive za svakog korisnika. Upravo ta tehnologija omogućava pravodobno identificiranje potencijalnih problema i olakšava njihovo rješavanje te je poželjna u svakom uredu, ustanovi ili postrojenju. No, implementacija takvih rješenja, koja se na prvi pogled čini veoma jednostavna, zapravo iziskuje puno vremena i iskustva. Ne gubite Vaše dragocjeno vrijeme – dozvolite da to učinimo umjesto Vas te Vam ponudimo savijete oko odabira najboljeg rješenja!

Daly Computerarts Vam na području ITa daje mogućnost konzultiranja bilo da se radi o Vašoj želji jednostavne nabave nove opreme ili pak konzultiranju koje ulazi u srž Vašeg poslovanja i analizira sve potrebne parametre za dobivanje podataka s ciljem donošenja prave odluke.

Naš tim stručnjaka na području hardvera, softvera, mreža te poslovne inteligencije i ERP sustava radio je na mnoštvu malih, ali i na velikim sustavima diljem svijeta (vidi reference), te je svoje znanje i iskustvo spreman podijeliti s Vama. Bilo da se radi o velikim proizvodnim pogonima, srednjim trgovačkim poduzećima ili malim uslužnim djelatnostima, Daly Computerarts svakako ima kvalitetno i cjenovno prihvatljivo rješenje za Vas.

Prodaja, servis i održavanje računalne i elektroničke opreme

Kod nas možete pronaći kompletni asortiman računala i prateće opreme, zabavne elektronike te rješenja za sve vaše potrebe i želje vezane uz elektroniku i informatiku!

- Provjerite AKCIJE I NOVOSTI!

POS blagajne za trgovine i ugostiteljstvo

mojPOS - cjelovito rješenje za vođenje poslovanja Vaše trgovine ili ugostiteljstva.

- Ne dopustite da Vam fiskalizacija zada glavobolje - BUDITE SPREMNI! - nudimo pravo rješenje za vaše brige!

Najpovoljniji potrošni materijal u okolici!

Ne propustite mogućnost nabave potrošnog materijala profesionalne kvalitete po IZNIMNO POVOLJNIM CIJENAMA - neovisno o načinu ispisa koji koristite!

- Nudimo tinte, tonere i trake za sve proizviđače i tipove uređaja!