DALY COMPUTERARTS obiteljski je obrt koji se bavi servisom i održavanjem računala i računalnih sistema, notebooka, servera te elektroničke opreme, nabavom, prodajom i posredovanjem računalnih dijelova, elektroničke opreme i elektro-uređaja široke potrošnje, izradom i distribucijom aplikacija za registar blagajne, postavljanjem elektro i komunikacijskih instalacija, savjetovanjem i edukacijom na području informatike te web i grafičkim dizajnom.

Obrt je započeo s radom 12.05.2008. i od tada pruža 24-satnu podršku, u vidu pomoći pri korištenju informatičke opreme – savijetima putem telefona i video-veze te servisnu podršku i mogućnost izlaska na teren u bilo koje vrijeme, svakog dana u godini. To znači da Vaše računalo možemo preuzeti na servis ili izvršit popravak na terenu (ukoliko to tehnički uvjeti dozvoljavaju) bilo kada i bilo gdje.

Posao obavljamo brzo i profesionalno, uz brigu o detaljima i općenito o Vašoj opremi tijekom trajanja popravka. To za Vas znači veću sigurnost da će eventualni problemi i nedostatci biti pravovremeno otkriveni i temeljito sanirani uz preporuke i savjete za veću učinkovitost u budućem korištenju, dok je cijelo to vrijeme Vaša oprema osigurana od nezgoda, krađe i sličnih ne željenih događaja.

Dalibor Diković – Vlasnik obrta, servis i održavanje

Dario Diković – Pomoć u servisu, intelektualna podrška

Romano Diković – Održavanje, primopredaja računala i robe

Veljko Cuculić – Servis i održavanje

Prodaja, servis i održavanje računalne i elektroničke opreme

Kod nas možete pronaći kompletni asortiman računala i prateće opreme, zabavne elektronike te rješenja za sve vaše potrebe i želje vezane uz elektroniku i informatiku!

- Provjerite AKCIJE I NOVOSTI!

POS blagajne za trgovine i ugostiteljstvo

mojPOS - cjelovito rješenje za vođenje poslovanja Vaše trgovine ili ugostiteljstva.

- Ne dopustite da Vam fiskalizacija zada glavobolje - BUDITE SPREMNI! - nudimo pravo rješenje za vaše brige!

Najpovoljniji potrošni materijal u okolici!

Ne propustite mogućnost nabave potrošnog materijala profesionalne kvalitete po IZNIMNO POVOLJNIM CIJENAMA - neovisno o načinu ispisa koji koristite!

- Nudimo tinte, tonere i trake za sve proizviđače i tipove uređaja!