Komunikacija je važan dio današnjeg poslovanja. Gotovo je nemoguće danas zamisliti poslovanje bez e-maila, kolaboracijskih alata među korisnicima, zajedničkih kalendara i sl. Svi ti alati danas se nazivaju Groupware alati i na tržištu ih postoji velika većina od kojih su danas najpoznatiji i najkorišteniji Microsoft Sharepoint i Microsoft Exchange Server.

Ovi alati najkorišteniji su u srednjem i velikom poduzetništvu, a pomoću drugih servisa (poput Active Directorya) omogućavaju jednostavnu i transparentnu komunikaciju između više korisnika koji mogu raditi u različitim odjelima ili čak geografski razdvojenim područjima.

Microsoft Exchange kao poslužiteljska platforma spada u „veliku trojku“ koja predstavlja standardni „out of the box“ sustav koji omogućava srednjim i velikim poduzećima nesmetano upravljanje svojim IT resursima te, kao krajnji rezultat, omogućava normalni rad jednog poduzeća (kontrolira dolazne i odlazne e-mailove, kontrolira skladište i baze podataka, kontrolira i upravlja korisnicima).

Slika: velika trojka (Active Directory, Exchange server i SQL Server)

Microsoft SharePoint jedna je od najkorištenijih platformi za grupnu razmjenu podataka na svijetu. Ista se koristi u malim, srednjim i velikim tvrtkama, te u jednostavnu instalaciju omogućava tvrtkama jednostavnu razmjenu datoteka, verzioniranje, arhiviranje, te napredne radne sljedove (workflows) koji omogućavaju jednostavno upravljanje i kontrolu dokumentacije.

Zašto mi treba Groupware rješenje?

  • Jednostavna komunikacija među korisnicima
  • Jednostavni pregled sastanaka, dnevnih podsjetnika, te lakša i efikasnija organiziranost radnog vremena
  • Mogućnost korištenja platforme na više uređaja (fiksna računala, laptopi, mobilni uređaji, web…)
  • Sigurnost podataka
  • Jednostavno arhiviranje i korištenje dokumenta (bolja organiziranost među korisnicima)
  • Fleksibilnost
Prodaja, servis i održavanje računalne i elektroničke opreme

Kod nas možete pronaći kompletni asortiman računala i prateće opreme, zabavne elektronike te rješenja za sve vaše potrebe i želje vezane uz elektroniku i informatiku!

- Provjerite AKCIJE I NOVOSTI!

POS blagajne za trgovine i ugostiteljstvo

mojPOS - cjelovito rješenje za vođenje poslovanja Vaše trgovine ili ugostiteljstva.

- Ne dopustite da Vam fiskalizacija zada glavobolje - BUDITE SPREMNI! - nudimo pravo rješenje za vaše brige!

Najpovoljniji potrošni materijal u okolici!

Ne propustite mogućnost nabave potrošnog materijala profesionalne kvalitete po IZNIMNO POVOLJNIM CIJENAMA - neovisno o načinu ispisa koji koristite!

- Nudimo tinte, tonere i trake za sve proizviđače i tipove uređaja!