U današnje vrijeme sve većem broju korisnika postaje iznimno važno da u bilo kojem trenutku mogu doseći potrebne informacije, a da bi to mogli, potrebno je da njihova oprema bude u vrhunskom stanju svaki dan, 365 dana u godini. – Mi to razumijemo i zato nudimo sve naše usluge 24-sata svakog dana – vikendom, praznicima – tokom cijele godine. Uz 24-satnu podršku putem telefona ili video-veze, također nudimo i terenske intervencije odnosno po potrebi dolazimo na Vašu adresu u bilo koje doba dana, pritom također nudeći i mogućnost prodaje odnosno dostave potrebnih komponent i potrošnog materijala.

Mi smo vam na raspolaganju kada god treba! Zato se nemojte ustručavati nazvati u bilo koje doba dana te potražiti savjet ili naručiti servis. 24-satna podrška također ulijeva i veliko povjerenje od strane naših klijenata, tako da na stranici “Reference” možete vidjeti listu zadovoljnih klijenata koji koriste ili su koristili naše usluge!

Prodaja, servis i održavanje računalne i elektroničke opreme

Kod nas možete pronaći kompletni asortiman računala i prateće opreme, zabavne elektronike te rješenja za sve vaše potrebe i želje vezane uz elektroniku i informatiku!

- Provjerite AKCIJE I NOVOSTI!

POS blagajne za trgovine i ugostiteljstvo

mojPOS - cjelovito rješenje za vođenje poslovanja Vaše trgovine ili ugostiteljstva.

- Ne dopustite da Vam fiskalizacija zada glavobolje - BUDITE SPREMNI! - nudimo pravo rješenje za vaše brige!

Najpovoljniji potrošni materijal u okolici!

Ne propustite mogućnost nabave potrošnog materijala profesionalne kvalitete po IZNIMNO POVOLJNIM CIJENAMA - neovisno o načinu ispisa koji koristite!

- Nudimo tinte, tonere i trake za sve proizviđače i tipove uređaja!